ГоловнаВітаємо Чемпіонів-2010 з перемогою у дитячому турнір з футболу «Фестиваль чемпіонів»

Нашi новини

Вітаємо Чемпіонів-2010 з перемогою у дитячому турнір з футболу «Фестиваль чемпіонів»

    Федерація футболу України спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу» започаткувала «Фестиваль чемпіонів» - дитячі футбольні змагання для команд футболістів 7-8 та 8-9 років. 15 червня на базі ФФУ стартував турнір, в якому 22 колективи 2009-2010 років народження. У тому числі КДЮСШ "Чемпіон -1" та "Чемпіон -2".

   Протягом двох днів команди зіграли 8 матчів. Хоча, метою турніру не було виявлення 1 володаря кубка, але КДЮСШ "Чемпіон" для себе здобули та стали найсильнішою командою турніру, так як здобули у 8-х іграх - 8 перемог. Це вже 4-й турнір поспіль, де хлопці не знають гіркоти поразки.

  "Чемпіон -2",  лише 4 рази поступився, 1 нічия і 3 перемоги, але при цьому показали дуже змістовний футбол, характер.

   Усім участникам турніру подарували однакові м'ячі, кубки, медалі, футболки, кепки, великий диплом, пам'ятні фото збірної України, нікого не залишивши без уваги.

   На церемонію нагородження до юних футболістів завітали перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, технічний директор ФФУ Олег Протасов, очільник об’єднання «Вірні Збірній» Андрій Мацола, тренер юнацької збірної U-15 Володимир Єзерський.

                                                 

Новiшi Бiльш старi